AKO UČINITE OVO TOKOM 0DNOSA, MOŽETE UMRETI!VEOMA OPASNA STVAR KOJU MNOGI RADE!! – Otprilike Novo
Portal August 24, 2022

Gušenje je jedan od najnovijih bizarnih trendova, koji se za neke ljude pokazao iznimno poticajnim. No, ako ne znate pravilno izvesti tehniku, možete ozbiljno ozlijediti drugu stranu, a to je upravo ono što, vjerujemo, nitko ne želi.

Stručnjaci portala Men’s Health objasnili su na što MORATE pripaziti ako se upuštate u ovu vrstu seksualnih igrica jer su one iznimno opasne. Jedno je tako nešto vidjeti u filmovima, a drugo je u stvarnom životu. U filmovima je sve snimljeno, dok u stvarnom životu posljedice mogu biti kobne.

U nedavnoj studiji iz 2019. koju je provela Debbie Herbenik, profesorica i istraživačica na Sveučilištu Indiana i Institutu za javno zdravstvo, 23 od 347 ispitanika opisalo je osjećaj straha tijekom seksa jer ih je njihov partner neočekivano pokušao zadaviti. Pitanje je zašto je tako nešto uopće učinjeno?

“Za muškarce gušenje do orgazma može imati euforičan učinak kada su blizu vrhunca, ali uvijek morate biti vrlo oprezni. Žene mogu imati intenzivnije orgazme u kombinaciji sa zadržavanjem daha”, rekla je Lia Holmgrin, trenerica intimnosti i odnosa.

Gušenje može nadilaziti jače orgazme. Na taj način oba partnera mogu ispitati svoje uloge tijekom seksa. Gušenje može utjecati na kontrolu i podnošenje. Ako nekome date dopuštenje da vas zadavi ili obrnuto, onda ste spremni za dominaciju i podložnost u krevetu. Ovdje svatko od nas ima priliku prepustiti se tuđoj kontroli ili je preuzeti.

“Davljenje je čin predaje, kada potpuno vjerujemo jedno drugome, a dominantni partner doslovno ima kontrolu nad životom podložne”, rekao je Holmgreen.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*