TURISTI VRIŠTALI ZBOG PRIZORA NA PLAŽI! Ugledali 0BEZGLAVLJEN0 telo na obali, a onda ju je policija pipnula… (FOTO+VIDEO) – Otprilike Novo
Portal August 24, 2022

Odbačena s.. lutka pronađena na plaži u Tajlandu izazvala je paniku među lokalnim stanovništvom jer se isprva mislilo da je riječ o tijelu žene, piše ndtv. Spasilačka služba brzo je dojurila na plažu, no tamo su ustanovili da se radi samo o lutki, što je otklonilo strah mještana.

Lutka je uočena na plaži Bang Saen u provinciji Chon Buri u istočnom Tajlandu 18. kolovoza. Fotografija objavljena na Facebooku prikazuje lutku kako leži na plaži s majicom navučenom preko gornje polovice tijela. Nakon što su otkrili ‘tijelo’, uznemireni mještani pozvali su hitnu pomoć i policiju.

Prema glasnogovorniku policije okruga Bang Saen, spasilački timovi stigli su na mjesto događaja nakon što su obaviješteni da je “mlada gola žena u nesvijesti.” Ako je policija vidjela scenu iz daljine, činilo se da se doista radi o tijelu.

No, stvari su postale jasnije nakon što smo malo bolje pogledali ‘tijelo’. Predmet je identificiran kao silikonska se.. lutka kojoj nedostaje glava. Lutka se prodaje na internetu za 20.000 bahta (oko 550 eura), rekla je policija.

Policija sumnja da je lutka bačena u rijeku ili kanal, a zatim je izbacila na plažu.

Lutka je sada uklonjena s plaže kako bi se spriječilo nepotrebno uznemiravanje turista, dodaje se u policijskom izvješću. Policija je dalje rekla da se lutka nalazila u stanici spasilačke ekipe te da ju je vlasnica tamo mogla preuzeti.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*