DA LI JE MOGUĆE DA NADA TOPČAGIĆ OVO RADI U BAŠTI SA MUŠKARCEM? Nastale FOTKE, svi gledaju i NE MOGU DA VERUJU! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal August 26, 2022

Sve što je estradna umjetnica zaradila u godinama svoje najveće popularnosti pretočila je u nekretnine pa se danas sa suprugom Zlatkom Đorđevićem može pohvaliti stanom na Kosančićevom vencu u samom centru Beograda, kućom u Crnoj Gori na obali mora. , vikendicu na Tari, vilu u Starim Banovcima i još jednu u glavnom gradu.

Svi su ostali u šoku kada su vidjeli da pjevačica sa suprugom radi u bašti, te da se nije libila objema rukama uzeti alat i biti vrijedna cijeli dan.

Dom Nade Topčagić na Tari zauzima posebno mjesto u srcu pjevačice, koja već duže vrijeme ne uživa u klasičnom odmoru na moru tijekom ljeta, već je najradije okružena planinskom prirodom.

Kućica za pse s pogledom na crnogoricu mjesto je gdje se najbolje odmara, pa ju je opremila najljepšim kožnim namještajem, a prije nekog vremena proširila je i sobu na drugom katu.

Nada i njezin suprug potpuno su se preselili na Taru tijekom izolacije zbog koronavirusa, a i danas tamo uzgaja voće i povrće, a ne kriju da oboje u tome neizmjerno uživaju.

Dom Nade Topčagić često posjećuju pjevačičin sin Mikić, snaha i djeca, a zatim zajedno odlaze do potoka i obilaze vodopade, možda i najljepše u našoj zemlji.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*