ZORANA MIHAJLOVIĆ ZABEZEKNULA SRBIJU: Svi komentarišu kako se obukla i kakav komad se nalazi na DONJEM DELU TELA! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal August 26, 2022

Osim Maje Gojković i Darije Kisić, na sjednici se pojavila i ministrica rudarstva i energetike Zorana Mihajlović, a njezin stajling izazvao je veliku pozornost.

Žene iz svijeta politike svakako prije odabira odjevnog komada razmišljaju o reakcijama koje će izazvati, no ovoga puta Zorana Mihajlović odlučila se za više nego odvažnu kombinaciju boja i krojeva.

Zorana se pojavila u bordo plisiranoj suknji i paunu blejzer, koji je kombinirala s plavim salonkama.

OVDJE

Ovakva kombinacija boja ne viđa se tako često, ali ovoga puta ministrica je bila nešto odvažnija, te je sve upotpunila malom torbicom.

Podsjetimo, nedavno je ministrica napravila ono od čega većina žena bježi – pokazala je lice bez šminke.

Naime, Zorana Mihajlović snimljena je u opuštenom stilu iz svog prekrasnog doma i pokazala kako uživa u jutarnjoj rutini kao i svaka obiteljska žena.

– Dobro jutro. Moj vjerni prijatelj Momčilo i ja radimo, pišemo… On prede, ja pijem kavu i tražim prave odgovore na razne dileme – napisala je ministrica pozirajući sa svojim kućnim ljubimcem mačkom Momčilom i možda po prvi put istaknula svoju prirodna ljepota.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*