MNOGI SU SUMNJALI NA NJENOG MUŽA: Glumicu su pronašli MRTVU u VODI, a jedna stvar je BAŠ JEZIVA!! – Otprilike Novo
Portal August 26, 2022

Sa samo 18 godina upoznala je svog budućeg supruga Roberta Wagnera koji je o njoj često govorio samo najbolje.Hollywoodska glumica Natalie Wood bila je vrlo tražena, no njezin uspjeh i život prekinula je velika tragedija.

Naime, 29. studenoga 1981. ukrcala se na jahtu sa suprugom Robertom Wagnerom i prijateljem Christopherom Walkenom te su krenuli prema otoku Catalina.

No, Natalie se s tog putovanja nikada nije vratila.Hollywoodska glumica Natalie Wood bila je vrlo tražena, no njezin uspjeh i život prekinula je velika tragedija.

Naime, 29. studenoga 1981. ukrcala se na jahtu sa suprugom Robertom Wagnerom i prijateljem Christopherom Walkenom te su krenuli prema otoku Catalina.

No, Natali se s tog putovanja nikada nije vratila, već je sa samo 18 godina upoznala svog budućeg supruga Roberta Wagnera, koji je o njoj često govorio samo najbolje.

– Sjećam se točno trenutka kada sam se zaljubio u nju. Bili smo na mom brodu.

Pogledala me u oči koje je osvjetljavala samo lampa. Taj mi je trenutak promijenio život – rekao je 2009. godine, prenosi express.hr.

Vjenčali su se nakon godinu dana veze, no nažalost, brak je isto toliko potrajao te su se razveli 1962. godine. Svatko je otišao svojim putem.

Natalie Wood udala se za britanskog producenta Richarda Gregsona i s njim dobila kćer Natashu. Taj je brak ipak završio razvodom. Kako je rečeno, Natalie je tada saznala da je Richard vara sa svojom tajnicom. Njezina majka i sestra nagovarale su je da se vrati u Gregson zbog svoje novorođene kćeri.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*