DEČAK(14) IZ MITROVICE ZAKLJUČAO 6 ŽENA U FRIZERSKI SALON PA IH S1L0VA0: Inspektor Popović šokirao svedočenjem: “IMAO JE SN0SHAJ DOK SU GA VODILI U STANICU… – Otprilike Novo
Portal August 27, 2022

U posljednje vrijeme crna kronika je nešto što nas svakodnevno čeka na brojnim medijima, a iz dana u dan možemo se samo uvjeriti da je danas sve moguće. Svakako, kada je u pitanju Srbija, u tome prednjači, a sve se jasno vidi tek kada je internet postao svima dostupan i kada se na njega plasiraju važni događaji.

Od tada smo sigurno mogli izdati ono na što su ljudi spremni, a dotaknut ćemo se današnje maloljetničke delinkvencije koja je posljednjih godina dosegla visoku razinu.

Naime, u popularnoj emisiji Puls Srbije gostovao je Šarko Popović, koji je policijski inspektor u Beogradu, a sada je u mirovini, ali je ipak prijavio stravičan zločin koji se dogodio u sektoru maloljetničke delikvencije.

“U praksi sam imao određeni broj silovanja, gdje su blud činile maloljetnice pod utjecajem alkohola, ali djevojke njihovih godina. I sve je to bilo u nekim pokušajima. Imali smo dječaka od 14 godina, snažne fizičke građe, koji je imao nekontroliran seksualni nagon prema ženama. Uđe u frizerski salon, zaključa ga i siluje 6 žena. Jednom prilikom kada smo ga uhitili i odveli u 29. studenoga na obradu, snošaj je imao u autu. To je mnogo teška bolestt, ne može se kontrolirati. To je lice koje zahtijeva ozbiljnu psihoanalizu”, kaže umirovljeni policijski inspektor.

Dodao je i slučaj kada je jedan Valjevac, inženjer mašinstva, za koga se priča da ima ženu i dvoje dece, a na kraju je saznao da je imao preko 50 silovanja u svom tzv. “karijera”. Ono što je svakako najgore je da je za ta djela dobio samo 10 godina zatvora

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*