U nesvijest sam 3 PUTA PADALA dok me je S1L0VA0: bakica koju je unuk zl0stavlja0 misli ga ga je 0vo 0mamilo – Otprilike Novo
Portal August 27, 2022

Svakako, javnost još uvijek bruji o strašnom zločinu koji se prije nekoliko dana dogodio u Srbiji, a kada je unuk, koji ima samo 17 godina, lovio vlastitu baku.

Naime, najgore je što je ovo djelo počinio dok je u sobi bio njegov brat koji ima samo 16 godina. Jadna baka ne može vjerovati da je mogao takvo što učiniti vlastitoj baki. Podsjetimo, sve se dogodilo 13. ovog mjesta, a ova jadna baka još ne može doći k sebi nakon svega što je prožvakala.

” Kad je završio s istezanjem, rekao mi je: “Ne miči se baba. Napustit ću kuću, a ti se nisi pomaknuo dok ne čuješ kako kucam na roletama izvana.

Izašao je iz kuće i ubrzo sam čula kucanje na roletama. Jedva sam ustala i otišla u kuhinju po vodu i šećer. Nakon nekoliko minuta unuk je mirno ušao u kuću, kao da se ništa nije dogodilo, i pitao me “šta radim i zašto sam budna?”

Naime, on ju je tada pitao zašto je u modricama, a i on je bio u vidno alkoholiziranom stanju, a kada je otišao spavati, ona je odmah pozvala kćer na telefon. “Zvala sam kćer, ali nije se javljala.

Boljelo me, nisam mogla pomaknuti ni ruku ni glavu. Cijelo tijelo. Kći mi se javila tek oko 5.30 ujutro i tada sam joj rekla da me unuk silovao. Odmah je pozvala policiju koja je došla za 18 minuta i on je uhićen iako je počeo bježati”, ispričala je baka.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*