HARALA 90-IH, A SADA ČISTI ŠTALU: Poznata pevačica se nakon razvoda ODALA POROCIMA, a evo kako sada IZGLEDA! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal August 27, 2022

Ivana Banfić, pjevačica čiji su glas obožavali svi iz regije, danas živi daleko od očiju javnosti i glamura. Na vrhuncu karijere bila je tijekom devedesetih, kao neprikosnovena nositeljica dance scene, a onda su zavladali poroci.

Dok je na poslovnom planu nizala uspjeh za uspjehom, u privatnom životu doživjela je velika razočaranja. Kako bi ih prebrodila i krenula dalje, spas je potražila u alkoholu.

Naime, Ivana je bila 12 godina u braku s Robertom Magićem, no uslijedio je razvod. Dugo se nije mogla pomiriti s tom činjenicom.

Postala je svjesna da je alkohol sve više obuzima te se 2005. prijavila na kliniku za odvikavanje. Ispostavilo se da nije mogla donijeti bolju odluku, jer je uspjela prebroditi to teško razdoblje.

I ne samo to. Ponovno se zaljubila, ističući da je sreću pronašla u dugogodišnjem partneru Kruni Ladišiću.

Vjenčali su se u tajnosti, jer taj dan nisu željeli biti medijski okruženi. Zatim je stigla najradosnija vijest za Ivanu – ostala je u drugom stanju. Jedna od njezinih najvećih želja bila je ostvariti se kao majka, no spontano je pobacila.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*