MILICA BI OVE FOTKE SPALILA DA MOŽE! RANI RADOVI NAŠE PEVAČICE: Evo kako je nekada izgledala! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal August 28, 2022

Milica Todorović druga je pobjednica popularnog glazbenog natjecanja “Zvezde Granda”. Pobijedila je sa samo 15 godina, a nije ni slutila kuda će je život odvesti.

Todorovićeva je danas jedna od najpopularnijih, ali i najduhovitijih pjevačica estradne scene. Kada se prvi put pojavila na audiciji za natjecanje, ali i na televiziji općenito, imala je samo 13 godina.

Milica je tada prošla audiciju i počela se natjecati. No, iste je godine ispala u konkurenciji, no odlučila je prijaviti se i za sljedeću sezonu, što se i dogodilo. Ambiciozna djevojka prijavila se i 2005. godine kada je pobijedila, iako je tada još bila maloljetna, “počistila” je konkurenciju i trijumfirala.

Bio je to jedan od najljepših trenutaka u njenom životu, no priznala je da joj nije bilo lako.

– Tada su krenule turneje s kolegama koji su se takmičili u Zvezdama Granda. Bilo je jako naporno putovati skoro svaki dan, ali mislim da je to bilo samo jedno jako lijepo iskustvo koje mi je omogućilo da naučim puno i da se izgradim kao pjevačica i osoba – rekla je tada, a zatim dodala:

– Na tim sam se putovanjima zbližio s kolegama. Najljepši trenutak je, svakako, kada otpjevate svoju prvu pjesmu, a ona postane i veliki hit i album na koji sam čekala četiri godine.

Za mene su dobri trenuci kad god čujem ljude kako pjevaju moje pjesme i kad imam uspješan nastup ili koncert.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*