TOLIKO MLADA, A VEĆ IMALA BEZBROJ ESTETSKIH ZAHVATA! NE NAMJERAVA DA STANE!! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal August 28, 2022

Đina Džinović, kći modne dizajnerice Meline i kralja narodne glazbe Harisa Džinovića, svojim je pojavljivanjem u medijima privukla veliku pažnju javnosti, a osim što je kći poznatih osoba, vrlo je aktivna i na društvenim mrežama. Njezina ljepota i vitka figura svakako su joj pomogle da se probije u moru influencera i sada ima čak 113 tisuća pratitelja na Instagramu.

Imala je neke nesigurnosti koje je odlučila ispraviti prije nego što se otisnula u javni život, pa se odlučila na ordinaciju usta i prije nego što je navršila 18 godina.

Dugo je to odbijala priznati, a onda je jednom prilikom u svojoj priči otkrila da je ubrizgala 3 mililitra hijaluronske kiseline kako bi joj usne izgledale ljepše i punije.

Nekada je imala problema s debljinom pa se pridržavala strogim dijetama i redovitim treninzima, ali ono što je propustila učiniti je riješiti hip dips, odnosno udubljenja na bokovima.

Odlučila je sankcionirati problem te se podvrgnula estetskoj korekciji hijaluronskom kiselinom. U poznatoj beogradskoj klinici u bokove je ubrizgala određenu količinu hijaluronskih filera kako bi dobila efekt Kim Kardashian.

Inače, spekuliše se i da je Gina korigirala i nos, jer se slike prije i sada dosta razlikuju. Nos joj je prije bio veći i imao je grbu, a sada je puno ravniji i šiljatiji.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*