CRNI CERAK I TEODORA BUKVLANO IZGORELI NA BINI, VATRA KRENULA DIREKTNO U NJIH: Poznato u kakvom su stanju! (FOTO+VIDEO) – Otprilike Novo
Portal August 29, 2022

Četvrti po redu festival Belgrade Music Week uspješno je završen!

Dugo će se prepričavati nastupi najvećih regionalnih pop, trap i hip-hop zvijezda na Ušću, ali će se pamtiti i energija koju su izvođači i publika razmijenili nakon godinu dana od prethodnog izdanja festivala.

Zvijezde nisu krile uzbuđenje u izjavama prije i nakon nastupa, a emocija publike nije izostalo: tri festivalske večeri pokazale su koliko su svima nedostajale glazba i zabava.

Poznat po vrhunskoj produkciji, Music Week festival je i ovoga puta nadmašio dosadašnja izdanja.

Ipak, jedna zanimljiva scena s festivalske pozornice još će se dugo prepričavati, a posebno će je pamtiti izvođači, neki od njih spaljeni su na pozornici, ali doslovno.

Naime, Crni Cerak i Lacku, kao i Teodora Džehverović, imali su mali peh s pirotehnikom na bini, pa je u jednom trenutku izgledalo kao da su se zapalili.

Nakon prvotnog šoka, nastavili su pjevati kao da se ništa nije dogodilo. Braćo, ne daj više onu djevojku na tjednu glazbe koja vatri pije, brate. Brate, sve nas je žive spalio – istaknuo je u šaljivom tonu Crni Cerak u obraćanju navijačima.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*