DRAGANA JE POKUŠALA DA GA IZBRIŠE IZ PROŠLOSTI! PRE TONIJA, BILA TAJNO UDATA ZA OVOG SRPSKOG POLITIČARA: Svi ga znate! FOTO – Otprilike Novo
Portal August 30, 2022

Devedesetih godina, na vrhuncu popularnosti, Dragana je bila u vezi sa Zoranom Bašanovićem, biznismenom, menadžerom i političarem, koji je u to vrijeme bio ne samo dečko folk zvijezde, već i menadžer.

Nizali su uspjehe, uživali u ljubavi. A onda su, krajem prošlog stoljeća, prekinuli i poslovne i privatne odnose.

Mirković je ubrzo upoznala Tonija za kojeg se bez velike medijske pompe udala 2000. godine, s kojim danas ima kćer Manuelu i sina Marka, a Bašanović je u intervjuu 2010. otkrio da s Draganom nije bio u kontaktu i priznao da su se jednom prilikom čak tajno vjenčali.

– Puno smo vremena provodili izvan zemlje, a kad nismo radili, išli smo što dalje jer smo jedino tamo imali mir.

Postoje turistička vjenčanja na dalekim destinacijama i otocima gdje se ljudi vjenčavaju kao od šale. Tako smo se Dragana i ja vjenčali u kapelici u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to vjenčanje nigdje nije upisano i ne vrijedi.

Ako se pričalo o tajnom vjenčanju, više nije tako – otkrio je Bašanović, koji je prije veze s Draganom bio u kratkoj romansi s njezinom kolegicom Mirom Škorić.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*