ANA JE 1982. BILA MIS JUGOSLAVIJE 0GR0MNE GRUD1I SU JE PROSLAVILE: Ovako izgledaju u KUPAĆEM NAKON 3 DECENIJE (FOTO) – Otprilike Novo
Portal August 30, 2022

Bivša miss Jugoslavije Ana Šašo (59) važila je za jednu od najljepših žena na našim prostorima, a ovu laskavu titulu ponijela je na izboru davne 1982. godine.

Publika Anu najprije pamti po kultnoj reklami u kojoj izlazi iz mora u mokroj majici pripijenog kroja ističući svoje bujne grudi, a i danas, više od tri desetljeća kasnije, ova manekenka izgleda savršeno.

Lijepa Splićanka svoje fotografije voli dijeliti sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, a ponekad se nađe i ona na kojoj pozira u kupaćem kostimu, što jasno pokazuje koliko je ova dama još uvijek zgodna!

To nas i ne čudi, s obzirom na to da se Ana aktivno bavi tjelovježbom i posvećena je zdravom “S velikim zadovoljstvom mogu reći da sam nakon četrdesete napokon postala zadovoljna sobom. Nakon svih uspona i padova te brojnih iskustava – pozitivnih i negativnih – Evoluirao sam u svakom smislu. A i duhovnost me nadopunjuje.

Sve me to sada čini prezadovoljnim”, rekao je Sašo prije nekoliko godina za “Gloriju”.

OVDJE

‘Radom na sebi dovela sam se u situaciju da sam potpuno pomirena sama sa sobom, nosim ljubav i svjetlo, evo, vjerujte mi, nosim ljubav i svjetlo u sebi i to je to’, potvrdila je prošle godine Miss Sašo. da ona uživa u sebi.

OVDJE

Inače, ova Hrvatica poznata je i po burnom i neslavnom emotivnom životu; udavala se dva puta, ali su oba braka završila nesretno.

Podsjetimo, bila je udana za kralja splitskog noćnog života Nenada Bare Teklića koji je u razdoblju od tri desetljeća bio vlasnik desetak najboljih kafića i klubova u Dalmaciji. No, ovaj brak nije dugoročno uspio, a Reklić je 2014. godine poginuo u prometnoj nesreći.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*