HARIS DŽINOVIĆ POBESNEO KADA JE ČUO DA MU JE ĆERKA SA VOJAŽEM: Napravio SKANDAL, a o REAKCIJI svi bruje! – Otprilike Novo
Portal August 30, 2022

nače, ovo je jedan od dva razloga zašto mladi par danima pokušava demantirati svoju vezu. Osim što se Džinović protivi njihovoj ljubavi, Flicker u javnosti želi nastupiti kao slobodan frajer i zbog velikog broja tinejdžerica koje su njegove najveće obožavateljice.

– Otkako su se pojavile fotografije s njihovog spoja na Gardošu, Vojaž i Đina su u pravim problemima. Nije im jasno kako ih je netko slikao kad su dobro pazili da ih se ne vidi. Ali ljubav se ne može sakriti. Zbog toga su se dogovorili da ne priznaju vezu i da će i dalje tvrditi da su samo prijatelji. No, prava drama nastala je u kući Džinović kada je Haris saznao da njegova kćerka izlazi s mladom pjevačicom. On ju je žestoko iskritikovao i rekao da to mora hitno prestati i da ne želi čuti da njegova kći izlazi s pjevačicom.

Ona mu se pravdala da to nije istina i da su samo prijatelji, ali Harisa nije nimalo uvjeravala u to. Tada mu je postalo jasno zašto je ove godine odlučila ne otići s mamom Melinom na Azurnu obalu, koju obožava, već ostati u Beogradu – poludio je navodni huškač Haris.

Teško je prihvatio Gininog bivšeg dečka, nogometaša Andreja Đurića, i njihovo javno isticanje njihove veze, što mu se nikad nije sviđalo.

Sada, kada je saznao da se njegova draga zabavlja s pjevačicom, potpuno je propao. Odmah je obavijestila Vojaza o situaciji u kući i da moraju pokušati sve uvjeriti da među njima nema ničeg više od prijateljstva. Zato je Vojaž rekao da im priče o tome da su njih dvoje partneri stvaraju problem na osobnoj razini te da imaju obitelji i prezimena koja stoje iza njih i čiji obraz moraju sačuvati, dok je Đina rekla da više nema navodnog dečka, o kojem je pričala, kada je za Mihajla rekla da su samo “tata i sestra”.

Osim toga, Vojaž je shvatio da je za javnost bolje ne priznati vezu, jer smatra da će zbog nove djevojke izgubiti veliki broj obožavateljica, koje čine najveći dio njegove publike i koje su luda za njim – zaključuje izvor.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*