NACIJA BRUJI O NAJVRELIJ0J UČITELJICI U ZEMLJI! Pokazuje sve I PO na časovima, a tek k0like ima grud11 (FOTO) – Otprilike Novo
Portal September 1, 2022

Svi se sjećamo svojih školskih dana i profesora, ponajviše po strogoći koju su iskazivali tijekom nastave. Međutim, vremena se mijenjaju. Danas gotovo da i nema osjećaja strahopoštovanja, nego neke sasvim druge stvari.

Tako je u jednoj američkoj školi mlada profesorica likovnog digla pravu buru. Naime, očito zadovoljna svojim bujnim oblinama, ne libi se javno ih pokazati.

Na svom Instagram profilu Toj Box Dolls, koji ima više od 870.000 pratitelja, često objavljuje fotografije iz učionice. Iako je sam potez diskutabilan, to nije ništa u usporedbi s njezinim seksi objavama u kojima se pojavljuje na nastavi.

OVDJE

Dok su neki roditelji hvalili profesoricu zbog njezinih objava, neke mame i tate smatraju da su takvi outfiti nedopustivi.

OVDJE

– U učionici si i slikaš se za Instagram s guzom u prvom planu. Pokazivanje fotografija u učionici s stražnjicom u zraku vrlo je neprimjereno – glasio je samo jedan od brojnih kritičkih komentara na njezine objave, dok je jedan korisnik bio još izravniji.

“Ta fotografija jednostavno izgleda ludo i izgleda kao da očajnički tražite lajkove”, napisala je.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*