DA LI JE MOGUĆE DA OVAKO IZGLEDA NA PRAGU ŠESTE DECENIJE?! SRPSKA Pevačica se SK1NULA pa pokazala PRVE 0Bl1NE SRBIJE! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal September 3, 2022

Pjevačica Nataša Đorđević pokazala je zanosnu figuru na društvenim mrežama, a niko ne može vjerovati koliko dobro izgleda.

– Rekao sam sebi da ću raditi ovaj posao, ali da ću imati i privatni život, kao i vrijeme za prijatelje i putovanja, tako da se nisam baš uklapao u nikakve klišeje, uvijek sam znao koliko radim, nije prihvatila da radim 4, 5 dana u komadu – istaknula je nedavno Nataša Đorđević, a mnogi bi rekli da upravo zbog takvog načina razmišljanja danas u 48. godini izgleda puno mlađe.

Potvrdila je to novim fotkama s plaže na kojima se pohvalila svojim isklesanim tijelom mogu pozavidjeti i puno mlađe kolegice.

Nataša je prošetala obalom u minijaturnom ružičastom bikiniju, a potom pozirala i počastila pratitelje setom izazovnih fotografija koje u prvi plan ističu njezine obline.

Uslijedio je ogroman broj pohvala i komentara među kojima je Nataša tražila i savjet za ovu figuru , kojim hoda već peto desetljeće.

“Kakva dama, svaka joj čast za izgled”, “Mega bomba”, “Koliko ljepote na jednom mjestu”, “Što reći nego savršeno?”, “Kao vino! S godinama postaje sve slađe”, samo su neki reakcija koje je izazvala s novom setom fotografija s obale

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*