HRVATICA OTKRILA ŠTA SE DEŠAVA U KABINAMA BRODA KONTROVERZNOG TEJTA! Bila sa njim par dana na jahti – “Znam da je ŠOK”

Andrew Tate jedan je od najkontroverznijih ljudi. Ako vam je kojim slučajem promaklo njegovo ime na društvenim mrežama, sigurno ste ga se sjetili po šokantnoj vijesti. U mjesecu srpnju bio je najtraženiji na Googleu, a poznat je po svojoj mizoginiji, odnosno omalovažavanju i mržnji prema ženama.

Zbog toga je banovan na YouTubeu, Instagramu, Facebooku i TikToku, a hrvatska influencerica Ines Nikić imala je priliku provesti nekoliko dana na jahti Andrewa i Tristana, zajedno s prijateljicom Nerom Nikolić. Nakon brojnih skandaloznih vijesti o kontroverznom milijunašu,

Ines je putem Instagrama odlučila otkriti sve detalje, objasnivši da ona i Nera rade na čarter jahtama te da su tako stupile u kontakt s braćom Tate.

Imali su slobodne kabine i trebale su im djevojke za snimanje promotivnih videa, budući da rade na lansiranju svoje nove platforme ‘Rumble”, rekla je Ines, a na pitanje kakvo joj je sada mišljenje, odgovorila je da se boji.

“Nisam imao baš dobro mišljenje, kao što znate, čak sam se i malo bojao, ali prije dolaska raspitali smo se o njima kod ljudi koji su ih ugostili. Sada mogu potvrditi i garantirati da je velik dio toga čisti šou biznis i da su oba brata veliki džentlmeni. Tretirali su nas kao jednake (nevjerojatno, zar ne?). Jako su ugodni ljudi. Sve u svemu, ugodno iznenađenje!”, napisala je.

Ines ne misli da se braća Tate ponašaju strašno prema ženama. Naprotiv, otkrila je kako se zapravo ponašaju prema djevojkama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *