MUKA MI JE OD AKC1JE! Glumici iz filmova za odrasle posao uništio L1BID0: Zvog ovoga mi je teško da VODIM LJUBAV s dečkom!! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal September 4, 2022

Zvijezda filmova za odrasle progovorila je o opasnostima čestih s… na poslu, faktoru koji je imao frustrirajući učinak na strast u njezinom privatnom životu.

Slavna porno glumica progovorila je o svom poslu i posljedicama koje je on imao na njezin privatni život.

Jess West, iz Essexa, zamijenila je svoj posao u Sainsbury’s-u za por… prije nekih 15 godina i sada joj je teško uzbuditi se sa svojim partnerom kada je riječ o neprofesionalnim s.. 35-godišnjakinja je upoznala svog partnera Demetriusa ( 50 ) na setu još 2014. godine, a par je gotovo svakodnevno zajedno snimao se…i scene.

Nažalost, količina s…a koju njihov posao uključuje uzela je danak.

Zaljubljeni par morao je potražiti pomoć kako bi vratio malo iskre u svoju spavaću sobu daleko od kamera.

Slobodna djevojka pridružuje se parovima radi s….a kako bi obnovili njihovu strast, a Jess i Demetri smatraju da je to sjajan način za začiniti stvari u krevetu. Par mijenja nekoliko mladih žena tijekom godine kako bi začinili stvari

OVDJE

Jess, koja kaže da se bez Demetriusa ne bi seksala ni s kim izvan posla, objasnila je kako postoji velika razlika između s.. pred kamerama i s… kod kuće.

“Postoji ta razlika da je posao posao. S.. ispred kamere uopće nije takav kod kuće. Na poslu ste svjesni gdje su kamere, pripremite se za rasvjetu i napravite najbolje poze za publiku.”

“Ovo su poze koje inače ne biste prakticirali. Radite poze za kameru, ne za sebe. Često je vrlo neugodno, fizički zahtjevno i daleko je od sretnog kućnog s… u vašoj spavaćoj sobi s ugašenim svjetlima i bez ikoga gledam”, objasnila je. .

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*