LIDIJA VUKIĆEVIĆ RASTRURILA FANOVE NA KOMADE! Najnovija objava glumice iznenadila: ŠTA SE DEGODILO OVO?! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal September 5, 2022

Glumica Lidija Vukićević ljetos je napunila 60 godina i ponosno zakoračila u 7. desetljeće. Malo tko bi joj doista dao godine koje ima, jer zanosna brineta izgleda znatno mlađe i mogla bi stati na crtu većini mlađih kolegica. Epitet zanosne crnke možda više i nije najprikladniji jer Lidija od jučer ima novu boju kose!

Vukićevića smo vidjeli i u reklami za kavu u kojoj opis ovog uzbudljivog napitka glasi: “Savršena brineta”, aludirajući i na kavu i na Lidiju.

Crna neposlušna kovrčava kosa jedno je od Lidijinih obilježja, a oduvijek je imala istu frizuru i boju kose. Čini se da i za nju vrijedi ona stara:

“Nikad ne reci nikad!” Vukićević je jučer na svom Instagram storyju objavila fotografije na kojima je crvenokosa i označila frizera koji je glavni “krivac” za njezinu drastičnu promjenu.

Snimila je 2 selfieja u kojima zanosno pozira s tipičnom frizurom, ali s jarko crvenom kosom.

Šminka je minimalna, pa je glumica neutralno našminkana, gdje se vide umjetne trepavice i ruž u boji ciklame, što Lidiji jako dobro stoji. Kako još nije objavila fotku osim u formi “storyja”, ne znamo kakva će biti reakcija obožavatelja, ali sigurni smo da neće uskoro izostati.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*