NEKADA JE BILA MRŠAVICA, A SADA JE SA VIŠKOM SUPERMODEL: Neverovatno kako IZGLEDA, izbija VREL1NA IZ NJE! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal September 5, 2022

Hunter McGrady, danas popularna plus-size manekenka, javno je ispričala kako je sa 16 godina odustala od manekenstva jer su joj govorili da su njezinih 52 kilograma (koliko je tada imala) previše za manekenku.

Sada ima 26 godina. godišnjakinja, koja je od tada postala model s najoblinama koji je ikada krasio stranice Sports Illustrateda (izdanje u kupaćim kostimima), osvrnula se na početak svoje karijere tijekom online razgovora s fotografom Yu Tsai.

– Imala sam ugovoreni posao i išla sam s mamom na dogovoreno mjesto u Los Angeles. Tada sam imala 16 godina – prisjetila se.

– Ušao sam unutra i svi su buljili u mene. Producent je došao i rekao:

OVDJE

– Žao nam je, ali nismo imali pojma da si tako velik – Nisu mi dali priliku ni da isprobam outfit – dodala je – Nisu mi dali priliku da išta napravim. Jednostavno su me odbili.

Hunter je rekla da je tada bila visoka 182 cm i imala samo 52 kilograma, no stalno su joj govorili da nije ni blizu zadovoljavajuće raditi kao klasični model.

Objasnila je da su uporna odbijanja posla koji je željela raditi bila okidač za želju da promijeni način na koji razmišlja o sebi.

– Prošla sam kroz taj stres da stalno moram paziti na kilažu kako bih bila prihvaćena i da nisam dovoljno vrijedna da uspijem ako nisam mršavija – priznala je.

– Ako se to traži od modela, onda to nije za mene. Završio sam s tim.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*