SRPSKU MAJKU CECU SVI ZNAMO KAO FINU I NASMEJANU, A EVO ŠTA JE PRAVA ISTINA: Komšije ne žele da ĆUTE, potpuno su je RASKRINKALI! – Otprilike Novo
Portal September 11, 2022

Iako živi u jednom od najluksuznijih dijelova Beograda u svojoj skupoj vili u Ulici Ljutice Bogdana, Svetlana Ceca Ražnatović nikada nije skrivala niti se sramila svojih korijena.

Poznato je da je pjevačica odrasla sa sestrom Lidijom u Žitorađi, gdje i danas žive njeni roditelji, otac Slobodan i majka Mira. Njihovi susjedi rado su za medije govorili o obitelji Veličković, a o Ceci i njezinoj djeci imali su samo riječi hvale.

– Viđam Cecinog sina Veljka, često je tu, spava kod dede. Obično dođe sam, povede psa i čujem ga kako laje usred noći.

Njen otac živi ovdje pored mene, a njena majka je dolje, ima drugu kuću. Ona tamo čuva stoku, ima obaveza. Išli smo jedni kod drugih na kave, ali više ne.

Mirjana je uvijek zaposlena, ta žena sprema zimnicu i za sebe i za Cecu, Veljka, Lidiju”, ispričala je tada Dragica, Veličkovićeva prva susjeda.

Jedan od sagovornika bio je i Dejan Mihajlović, koji za sebe kaže da je Cecin dalji rođak. On je istakao da se Ceca ponaša “kao sav normalan svijet”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*