ŽIVIMO ZAJEDNO I VOLIMO SE A FOTKU S NJIM SAM SKINULA ZBOG… Milena Ivanović prvi put otvoreno o vezi sa Igorom Jurićem (FOTO) – Otprilike Novo
Portal September 12, 2022

BEOGRAD – Njezine fotografije na mreži Instagram ovog ljeta izazvale su buru u javnosti, izazvale salve uvreda i podijeljena mišljenja o tome može li ponovno voljeti i živjeti punim plućima nakon tragične smrti supruga.

Tim povodom danas je u emisiji “Kec na jedanaest” Milena Popović otvorila dušu i iskreno progovorila o svemu što joj se dogodilo:

– Ljepota je jedan od razloga zašto sam na udaru, ali prije svega, ne prašta se kad netko odluči živjeti svoj život, po svojim pravilima.

Kad zanemari utjecaj svih onih koji “znaju” kako trebamo živjeti. Nakon tragedije, koja je bila strašna, zbog sebe i svog djeteta nastavila sam svoj život, nikoga nisam uvrijedila niti povrijedila.

Nisam dala razlog da budem meta tolikih napada, Milena je istakla da je supruga ubijenog Olivera Ivanovića, ali da je prije svega Milena Popović.

OVDJE

– To sam ja danas i to sam bila prije nego što sam upoznala svog muža, ali dijelu javnosti je zanimljiva riječ udovica, da tu riječ uvijek stavljaju uz moje ime. Radim ono što osjećam i uvijek slijedim svoje srce – i kad se oblačim i kad se s nekim družim.

Ponekad pogriješim, ponekad ne, ali takav je život i nitko nije nepogrešiv. Napadaju me licemjeri. Uvijek će ti prvi zamjeriti oni koji sve najbolje znaju, a ništa od toga ne primjenjuju u životu.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*