OVO JE UZROK SM. RTI DUŠANA VELIČKOVIĆA!? Sumnja se na NAJG0RE, H0ROR… – Otprilike Novo
Portal September 13, 2022

Vijest koja je nedavno potresla javnost svakako je ona o smrti poznatog srpskog astrologa Dušana Velićkovića. Naime, preminuo je u spa centru, a pronašli su ga korisnici pa su odmah pozvali hitnu pomoć, no nažalost već je bilo prekasno. Naime, liječnici su u tom trenutku mogli samo konstatirati smrt, inače je pronađen kako leži u bazenu.

Svakako da je ova vijest sve šokirala i iznenadila, a vijest o njegovoj smrti potvrdila je i njegova obitelj, pa su na svom Instagram profilu napisali sljedeće: “Dragi naši prijatelji, s velikom tugom u srcu i duši javljamo vam da je naš voljeni Dušan preminuo i da je otišao na nebo među svoje zvijezde. O mjestu i vremenu dženaze ćemo Vas naknadno obavijestiti”. Inače, Jovana Jeremić, popularna voditeljka, bila je prilično dobra s njim, pa je za medije izjavila sljedeće:

“Sinoć sam saznala za to. Šokirana sam. Bili smo dobri prijatelji, baš je neki dan bio u gostima kod mene”, počela je da priča Jovana i objasnila kako je Veličković preminuo. “Bio je u sauni i upravo je umro. Vjerojatno je srce. Imao je problem s visokim tlakom, znam da je imao problema”, rekla je. Zanimljivo je da je imao razna i zanimljiva predviđanja, a jednom prilikom je rekao da Miloš Teodosić i Jelisaveta Orašanin “nikada neće biti sretni zajedno”. No, tek trebamo doznati službene rezultate koji će pokazati što je bio uzrok smrti slavne astrologinje.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*