STRAVIČN0, UMR0 JEDAN OD NAJPOZNATIJIH GLUMACA! NACIJA GA 0PLAKUJE – Otprilike Novo
Portal September 13, 2022

Ni danas, a ni u posljednje vrijeme, nemamo baš dobrih vijesti koje bismo mogli podijeliti s vama, a ovaj dan vezan je uz crnu kroniku, koje je nažalost svakim danom sve više. Naime, današnja tema nije ni malo lijepa, a radi se o tome da smo izgubili još jedno veliko ime, a kao što je poznato zadnjih godina smo izgubili nekoliko njih.

Naime, zasigurno nitko od nas ne zna što ga čeka na kraju dana, a kamoli sutra, pa se može reći da život treba živjeti po onoj staroj poslovici, kao da je posljednji. Naime, mnoge su nas ličnosti napustile, za čije gubitke još ne vjerujemo da su se dogodili. Naime, posljednjih dana svakako su glavne vijesti bile o smrti kraljice Elizabete, te dolasku njezina sina Charlesa na njezino prijestolje. Dakle, kao što smo već istaknuli, crna kronika je prilično reprezentativna svugdje u svijetu, pa tako i kod nas.

Dakle, u nastavku vam donosimo priču koja nam dolazi iz svijeta, a radi se o smrti vrlo poznatog holivudskog glumca, a riječ je o Jacku Gingu, a kako izvori ističu, on je u svom domu u vrijeme njegove smrti.a nakon ručka je samo zaspao i više se nije probudio. Podsjetimo, imao je 90 godina, a ostvario se u čak 50 filmova. Vaša mišljenja u komentarima.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*