NAŠOJ UČESNICI RIJALITIJA AMPUT1RALI NOGU, A SADA SU OTKRILI I NAJGORE: Potrebna joj je POMOĆ i to HITNO! – Otprilike Novo
Portal September 18, 2022

Tanja je svoj život pred kamerama ostavila po strani i zaposlila se u kozmetičkom salonu, a sada je u javnost dospjela tužna informacija da ima tumor na dojci Bivša učesnica reality showa “Veliki Brat” Tatjana Jovančević privukla je pozornost. pozornost javnosti zbog njezinih tužnih životnih priča.

Noga joj je amputirana zbog bolesti u 23. godini, nakon što joj je dijagnosticiran tumor na koljenu.

Sedam godina prije toga preživjela je otmicu o kojoj je govorila njezina majka Gordana. Tanja je oteta sa 16 godina dok je bila u posjeti baki i djedu u Bosni. U podrumu su je držali tri mjeseca, a onda je uspjela pobjeći.

S druge strane, Tatjanin otac, za kojeg su i ona i majka tvrdili da ih je izbacio na ulicu, rekao je da je priča o otmici njihova izmišljotina.
Tanja je svoj život pred kamerama ostavila po strani i zaposlila se u kozmetičkom salonu, a sada je u javnost dospjela tužna informacija da ima tumor dojke.

– Našoj Tatjani prije dva mjeseca dijagnosticiran je tumor dojke. Nakon mukotrpnih pregleda podvrgnuta je operaciji i odstranjena joj je jedna dojka. Za desetak dana počinje prvi ciklus kemoterapije.

– Tatjani je ovo drugi put da se bori s istom bolešću. Prije 26 godina operirana je i morala joj je amputirana noga – stoji u objavi.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*