ZAGRMELA OLIVERA JOVIĆEVIĆ I POKAZALA ZAN0SNO P0PRS1E: Grud1 čista 10ka, MUŠKARCIMA neće biti dobro! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal September 18, 2022

O besprijekornom fizičkom izgledu nekadašnje voditeljice najgledanijeg talk-show programa “Upitnik” Olivere Jovićević često se priča, a smatra se i jednom od najljepših dama domaće javne scene.

Njezin se izgled tijekom godina drastično mijenjao, a gledatelji su je imali priliku vidjeti u različitim izdanjima. Vijest da je Olivera Jovićević nakon 18 godina odlučila napustiti RTS odjeknula je kao bomba u domaćim medijima.

Voditeljica političkog talk showa “Upitnik” i jedno od najprepoznatljivijih lica ove medijske kuće prije nekog vremena dala je otkaz na spomenutoj televiziji, a u najavi je otkrila da će se sada baviti TV produkcijom i marketingom.

Olivera se nedavno pojavila u Beogradskom dramskom pozorištu kako bi ispratila premijeru.

Da je potpuno okrenula novi list, pa i kada je modni stil u pitanju, pokazala je odabirom garderobe.

Prijašnjih godina navikli smo je viđati u ženstvenim haljinama i štiklama, ali Olivera se ovog puta odlučila za strukirani crni sako, hlače i tenisice, što je protivno pravilima bontona, pogotovo kada je riječ o premijeri.

OVDJE

Podsjetimo, voditeljka je nakon 18 godina rada na RTS-u odlučila stati na kraj i nastaviti karijeru u drugom smjeru.

– Dragi prijatelji, želim da vas obavestim da je posle 18 godina mog rada na Radio-televiziji Srbije došlo vreme za promene.

Zahvaljujem svim kolegama s kojima sam gotovo dva desetljeća surađivao radeći emisiju Upitnik, koja je u nekoliko sezona, prema službenim mjerenjima, bila najgledanija talk show na svim televizijama i, vjerujem, bitno utjecala na srpskoj i regionalnoj javnosti. Hvala RTS-u koji mi je od dolaska u javni servis 2004. godine, na poziv tadašnjeg generalnog direktora Aleksandra Tijanića, pružio priliku da radim na najvažnijim televizijskim projektima.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*