“JA SAM BIZNIS ŽENA, SVE GLEDAM KROZ NOVAC” Jovana Jeremić otkrila kako je SVE PRAVILA PARE, prava MAŠINA! – Otprilike Novo
Portal September 20, 2022

Mnogi su Jovanu Jeremić doživjeli samo kao još jedno lijepo TV lice, a nisu znali da je završila Pravni fakultet u Beogradu s ocjenom 9,6. Jovana je obranila magistarski rad na temu “Ustavno i parlamentarno pravo, političke stranke”, a mnogi znaju i kažu da je jedna od rijetkih koja voli puno raditi.

Kada je ovu informaciju objavila, našle su se i nevjerne Tome koje su posumnjale u njezinu stručnost i znanje iz područja prava.

Tada je na svom Instagram profilu objavila svoju diplomu Pravnog fakulteta, a sada je za portal  otkrila čime je zaradila za džeparac budući da studentski život nije lak.

“Kao student sam vodio karting utrke za džeparac od 6.000 dinara. Tamo sam upoznao Lukasa, a karting je skup sport i njime se bave ljudi koji imaju novca. Imao sam svoje mjesto, vodio sam trku.

I za to dobijem 6000 dinara i vratim se kući kao gospođa i imam džeparac za grad” Držala sam i časove srpskog jezika jer kršim gramatiku i kao što znate višestruka sam državna pobednica republičkih takmičenja u srpski jezik. Za novac sam pisao i seminarske radove.

Mnogi seminarski radovi su zapravo moji, ali nikad nećete znati koji.”

Jovana je napravila i skripte iz kojih su mnogi učili i dobivali devetke i desetke!

“Napravio sam još jednu neobičnu stvar. Napravio sam vlastite skripte za ispite. Te skripte su čak dobivale devetke i desetke na ispitima jer sam točno znao zašto su posebne: bile su detaljne, poput knjižica.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*