TEA TAIROVIĆ BI UNIŠTILA OVAJ SNIMAK DA MOŽE! Ponovo se ŠIRI MREŽAMA, pevačica u RASULU! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal September 20, 2022

Tea Tairović trenutno važi za jednu od najangažovanijih pjevačica na domaćoj javnoj sceni, a već dugo je prati “titula” kraljice bakšiša, budući da nema proslave na kojoj nije bila dobro okićena novcem.

Ove sezone, kako je sama priznala, nastupala je svako veče širom regiona, a gdje god je pjevala, napravila je pravi šou Malo ko se sjeća trenutka kada je Tea prvi put stala na pozornicu, ali mnogi znaju da je njena karijera počela u Zvezdama Granda.

Žiri je tada bio u potpuno drugačijem sastavu nego danas, a među članovima je bila i Jelena Karleuša, koja joj je, kako se piše na mrežama, “prorekla budućnost”.

Iako u početku nije imala riječi hvale za vokalne sposobnosti mlade pjevačice, Karleuša nije izostala iz mogućnosti da postane velika zvijezda.

OVDJE

“Bilo je mlako, intonacija jako loša, sve u svemu jako loša. S druge strane, jako si atraktivna i jesi, što je jako bitno za scenu…

Ne bojiš se scene, ja imam jako lijep osmijeh i izgled. Mislim da ako prođeš, da bi bio zvijezda moraš bolje pjevati”, rekla je Jelena.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*