HAOS U VILI RAŽNATOVIĆA! OSTAVIO ŽENU I SINA, SRPSKA MAJKA-KUNE I MOLI! OTKRIVENO GDE SE NALAZI…(FOTO) – Otprilike Novo
Portal September 24, 2022

Kada su javne ličnosti u pitanju, ako se uopšte može reći da je to njegova zasluga, jedan od njih je Veljko Ražnatović, koji je sin popularnih roditelja, a cijeli život doslovno živi na njihovoj grbači. Naime, upravo zbog toga, puno je onih koji baš i ne vole Ccecinog sina, a ima i onih koji ga vrlo često pljuju na društvenim mrežama, pa se i on sam vrlo često uključuje u raspravu, pa se i ušuška.

Naime, za one koji ne znaju, a sumnjamo da je takvih malo, Veljko je odabrao malo teži put do zarade i jednostavno nije želio da nastavi putem svojih roditelja, već je izabrao jednu od najteže sportove na svijetu, a to je svakako boks, a u kojem trenutno ima skor 10:0. Naime, javnost mu je uspjela naći zamjerke, pa se vrlo često piše kako njegova majka pronalazi protivnike, koje plaća da padnu već u prvom kolu.

Dakle, jasno je da se našem narodu nikako ne može ugoditi, a inače je poznato da nitko od današnjih profesionalnih boksača na početku karijere nije imao mnogo teških protivnika, pa tako ni on. Poznato je da se sa suprugom Bogdanom preselio u Titel, gde su od njenog oca dobili kuću. Boks kao disciplina zahtijeva apsolutni fokus, budući da Veljko ima veliki meč zakazan sredinom idućeg mjeseca, već je krenuo s pripremama, a kako mu je potrebna izolacija, iznajmio je kuću u Veterniku kraj Novog Sada gdje će se pripremati.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*