IMALA 160 KILA I BILA U BRAKU 4 GODINE: Krstinja sada ima 90 kilograma manje i novog dečka, ovako on izgleda – Otprilike Novo
Portal September 27, 2022

Pevačica Krstinja Todorović, koja je karijeru započela u takmičenju Zvezde Granda, razvela se prošle godine posle 4 godine braka, nedugo nakon što je operisana kako bi usavršila svoju liniju.

Sada je u vezi sa Podgoričaninom, o kome je nedavno pričala u jednoj emisiji:

“Ovo nije čovjek iz javnog života. On je iz Podgorice, i dovoljno je star da me isprati i obračuna sa mnom. Što se tiče onoga što on radi, šta može Krstinin partner? To mora biti pjevanje ili hrana. U ovom slučaju, to je sladoled. Priča se odvija relativno nedavno, a inače se poznajemo jako dugo. Biće zanimljivo jednom mu reći, ali sada zaista nije pravi trenutak. Ljubav zaista postoji i ona je obostrana, što je najvažnije”.

Sada je na društvenim mrežama objavila sliku na kojoj se ona i njen partner drže za ruke, a potom je sa svojim fanovima podelila iznenađenje koje joj je priredio dečko. Poklonio joj je tortu sa emotivnim natpisom: “Još mnogo srećnih meseci i godina.” Volim te”.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*