Ispovijest studenta koja je raspIakaIa region: “Moram svaki dan zad0v0Ijavati gazdaricu od 60 godina ako želim ostati u stanu, nemam novca, ali to nije najg0re..” – Otprilike Novo
Portal September 27, 2022

Danas jedna zanimljiva ispovijest koju ćemo vam ispričati, a privukla je zaista veliku pažnju kod ljudi. Jedna takva će upravo biti prepričana na našem sajtu.

Jedan mladić je rekao da je bio siromašan kao dijete, da njegovi nisu imali novca da ga školuju, a on je kasnije dobio posao u jednom velikom gradu gdje je i prvu platu dobio, da bi potom upisao fakultet.

Živio je pod kirijom kod jedne žene koja je imala 63 godine tad, kako kaže, sve je super bilo sve do trenutka kad je dobio otkaz, pa je morao i stan da odjavi. Ispričao je sve toj starici koja je bila i vlasnica stana, a ona je rekla kako ima načina da plati kiriju.

Morao je tako svoju gazdaricu zadovoljavati, ali to nije najgore, živjela je u zgradi do koje mu je rentala stan, pa mu je tako dolazila svakodnevno i ponašala se kao da mu je djevojka. On nije znao šta da radi, a ona je rekla da će ga prijaviti ukoliko ode.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*