PRIČALO SE DA JE ARKAN POKLONIO SRPSKOJ MAJCI CECI OGRLICU UKRADENU NA RAT1ŠTU: Nakon 25 godina javila se žena koja je otkrila detalje šta joj je ARKAN uradio tog dana !! – Otprilike Novo
Portal September 27, 2022

Nagađanja koja su kružila o ogrlici Cece Ražnatović, koju je nosila u emisiji Minimax Milovana Ilića, konačno su razriješena. Mirjana Milosavljević zna istinu o poreklu spornog nakita Kada se Svetlana Ceca Ražnatović pojavila u emisiji Milovana Ilića Minimaksa sa dijamantskom ogrlicom, počela su nagađanja da joj je nakit poklonio Željko Ražnatović Arkan i da ga je ukrao na bojno polje! Navodno se u emisiju javila jedna žena koja je tvrdila da joj je sestra Arkan “otrgnuo s vrata”.

Iako na internetu postoji nekoliko snimki spomenute emisije, ni na jednoj nema te snimke. Zbog toga mnogi smatraju da je ova priča izmišljena.

Ali sada se javila žena koju je devedesetih godina Željko angažirao da ode u Prag i donese tu ekskluzivnu bižuteriju za njegovu ženu.Ja sam godinama živio u Pragu i donosio ekskluzivnu bižuteriju u Srbiju. Ovdje sam imao svoje klijente kojima sam to prodavao. Bile su to kopije najskupljih unikatnih ogrlica svjetskih brendova.

Surađivao sam s raznim pjevačima. Među njima su Dragana Mirković, Jovana Tipšin i mnoge druge”, rekla je Mirjana Milosavljevićeva.

“Suprug me upoznao sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Otišla sam kod njega na stadion Obilića da pogleda nakit.

Odnijela sam mu komplete. Rekao mi je: ‘Nemoj mi tako nešto pokazivati, idi kod mene, nosi sve Ceci’. Tako je i bilo. Njihov sin Veljko je bio jako mali. I ja sam s tim nakitom otišla na Zvezdin stadion.

Ona me tamo primila, bila je skroz normalna, dobra, srdačna. i sjela u dnevnu sobu, izvadila palete koje sam imala i sve je provjerila. Uzela je puno toga. U to vrijeme uopće nije bilo jeftino.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*