CECO, ŽENO, JESI LI OVO TI? Pevačica u NEPREPOZNATLJIVOM IZDANJU, ljudi će se FRAPIRATI OD PRIZORA (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal September 28, 2022

City Records jedna je od najvećih izdavačkih kuća u regiji, postoji više od dvadeset godina i za to vrijeme kroz nju su prošla mnoga imena.

Pored Željka Joksimovića, Nataše Bekvalac, Tijane Dapčević, Ane Nikolić, Aleksandre Radović i mnogih drugih imena koja su i danas nadaleko poznata, bila su i mnoga druga koja su vrlo brzo pala u zaborav.

Neki su se potrudili i snimili čak nekoliko albuma, ali kasnije sami su se odrekli Jedno od prvih imena koje sigurno svima pada na pamet je Ceca Slavković.

Objavila je albume 1998. i 2001. godine. Publika je i danas jako pamti po neobičnom izgledu, glazbi, glasu, svemu.

Bila je nešto sasvim posebno na sceni i jedna od prvih koja se bavila etno pop žanrom koji je kasnije postao vrlo popularan.

Svetlani Ceci Slavković nije se svidjela ogromna medijska pažnja koju je, naravno, pratio njezin uspjeh u glazbi. Povukla se iz javnosti, ali danas izgleda gotovo isto kao prije.

Bila je jedna od najpopularnijih pjevačica devedesetih, a njezine su pjesme i danas veliki hit i redovito se nalaze na domaćim playlistama. Njen glas nikoga nije ostavio ravnodušnim.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*