Na garderobu za Zadrugu je POTROŠIO 23.000 evra: Maja Marinković ŠOKIRALA izjavom o Takiju: “Tera me da se oblačim pr0v0kativno”(FOTO) – Otprilike Novo
Portal September 29, 2022

Kontroverzna Zadrugarka tvrdi da je otac nagovara da se provokativno oblači i da on finansira sve njene estetske zahvate Imam najboljeg oca na svijetu! On me voli kao Boga! On me sam odgajao i uvijek ispunjavao sve moje želje. Kad trebam nešto kupiti, zovem ga.

Kupuje mi rublje, pidžame, haljine, parfeme, šminku, trepavice… Sve! On zna koju veličinu garderobe nosim i kakve stvari volim, pa imam poverenja u njega da će izabrati najbolje i najlepše – kaže starleta i dodaje da je Taki bio zaslužan i za njen stajling kada je ušla u “Zadrugu”. “.

– Odlučila sam se za dugu, zatvorenu haljinu. Rekao mi je: “Što to nosiš?! Trebala bi ući kao zvijezda i biti atraktivna, a ne kao neka baba.” Poslušao sam ga i presvukao se! Taki misli da bih trebala izgledati seksi jer sam lijepa i mlada!

Maja otkriva da je on iskeširao sve njezine posjete plastičnom kirurgu.

– Platio mi je silikonske grudi, smanjio nos, povećao jagodice… Pa valjda je bolje da sve to plati moj otac nego neka sponzoruša! Radomir Marinković Taki kaže da ne žali novac kada je njegova draga u pitanju .

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*