“NAPLAĆUJEM PO SATU, A SVE ODRADIM ZA 15 MINUTA” SRPSKA PEVAČICA otkrila koliko koštaju njene usluge, pomenula balkanske prodavačice!! (FOTO+VIDEO) – Otprilike Novo
Portal September 29, 2022

Pjevačica Elektra Elit više od dvije godine aktivna je članica srpske estrade.

Iako je transrodna osoba, Elektra je šokirala javnost priznanjem da joj je primarno zanimanje pro…. u Švicarskoj, a da pjevanje koristi kao sporedni posao kao reklamu da dođe do klijenata.

Gostujući u emisiji “Milizam” pričala je o sebi, svojoj pjevačkoj karijeri, planovima vezanim za biznis i aktivizmu na polju legalizacije pro… u Srbiji.

Sasvim iskreno i bez dlake na jeziku priznala je da voli pro… i objasnila svoj stav Ne poznajem nijednu pjevačicu koja radi i nastupa 365 dana u godini, a ja se pro… profesionalno bavim 15 godina.

Volim svoj posao i kada odem u Švicarsku doslovno poljubim ulicu u kojoj radim. Tamo je legalizirano, plaćam paušalni porez, imam zdravstveno osiguranje i nitko nas ne može maltretirati i iskorištavati. Ako postoji i najmanji problem s klijentom, policija reagira u roku od nekoliko minuta. Imam svoje stalne klijente koji mi se uvijek vraćaju.

Dolaze mi samo hete.. muškarci kojima je trans žena fantazija. Najviše mi dolaze muškarci s Balkana jer imaju veliku želju da imaju ljubav s pjevačicom.

Najviše volim oženjene muškarce, drvosječe, krupne, snažne, muževne u krimi-džimmy stilu – objasnila je, “najbolja i najveća pros…a među pjevačicama”, kako za sebe kaže.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*