Evo ko je TAMARA ZVICER, prva dama kavačkog klana – upoznajte ljepoticu ubijenog Radoja Zvicera, prava b0mba – Otprilike Novo
Portal October 2, 2022

Tamara Zvicer, supruga vođe kavačkog klana Radoja Zvicera, već godinama nosi titulu prve dame podzemlja.

Ljubav s najopasnijim muškarcem u regiji više ju je puta umalo koštala života, no ona ga i dalje vjerno prati i čuva mu leđa. Filmska scena odvijala se prije dvije godine u Ukrajini, kada su pripadnici škaljarskog klana pokušali likvidirati Švicarca koji se s obitelji dugo skrivao u toj zemlji. Prvi stanovnik Kavčana džogirao je luksuznim naseljem u kojem je živio s obitelji, kada se na ulici zaustavio “smart” iz kojeg je istrčalo nekoliko napadača. Nasred ulice otvorili su vatru i zapucali na Radoja koji je pogođen s nekoliko hitaca pao na tlo.

Radoje Zvicer sigurno ne bi preživio ovaj napad da njegova dugogodišnja supruga nije u posljednjem trenutku istrčala iz zgrade s pištoljem u rukama. Tamara je pucala u napadače, koji su šokirani, ni ne sluteći odakle dolaze meci, pobjegli što su brže mogli. Da se to nije dogodilo, napadači bi po svom uigranom receptu prišli Radoju i “ovjerili” ga udarcem u glavu.

Vođa kavačkog klana tjednima je bio u bolnici u Ukrajini, pod stražom osiguranja i policije, a kada se oporavio, otišao je ravno u Crnu Goru. Nakon toga je uspjela odmazda za ovaj napad i niz ubojstava pripadnika škaljarskog klana.

Iako su sigurnosne kamere u zgradi snimile Tamaru Zvicer kako maše pištoljem, to oružje nikada nije pronađeno, a protiv nje ukrajinska policija ne podiže nikakvu optužnicu. Pucala je nasred ulice, ali kao da se to nije dogodilo.

 

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*