On je prvi SRBIN u vrhu p0rn0 industrije – ima i po 10 0rgazama, ali ovo nikad nije želio da radi i prihvati, to mu je fuj – Otprilike Novo
Portal October 4, 2022

Glumac filmova za odrasle iz Srbije koji se predstavio kao Lanmi Miami (27) u intervjuu je pričao o tome kako je uopće ušao u industriju, kako je bilo raditi s glumicama tog žanra, je li bio u vezi s nekom od njih, da bi se vratio u Srbiju.

– U Ameriku sam otišao kao student, a u branšu sam ušao jer sam to iskreno želio. Moje su misli usmjerene na to od svoje petnaeste godine. Znao sam da sam rođen za to! Otišao sam u Ameriku s namjerom da postanem dio industrije za odrasle. Tako da… pazite što želite, možda vam se i ostvari – rekla je Lanmi Miami.

https://www.instagram.com/p/CgFLafhLZSe/?utm_source=ig_embed&ig_rid=c26691e4-7b59-4f1d-b08d-43921e4eac3f

– U Americi za to nema audicije, barem ne koliko ja znam. Dugo sam pretraživao internet o industriji za odrasle. Prijavio sam se gdje god je bilo moguće. Slao sam mailove, pisao SMS-ove, zvao razne brojeve, slao fotografije. Tako da sam napravio doslovno sve što je bilo u mojoj moći. U jednom trenutku javio mi se vlasnik jedne od agencija i ponudio mi priliku. Čovjek je bio spreman riskirati svoj novac i dati mi priliku. To se rijetko događa u ovom poslu, ali recimo da sam imao sreće.

Nisam prihvatio nijednu ponudu LGBT industrije. Ta je industrija odvojena od ravne industrije. Honorari u LGBT industriji su neusporedivo veći u odnosu na straight industriju, ali moram napomenuti da u ovu priču nisam ušao zbog novca. Razlog zbog kojeg ovo radim je taj što to želim raditi i to me čini sretnim. Vidim se zauvijek u ‘straight’ industriji! –

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*