CECINA B0LEST POČELA DA SE VIDI NA FOTOGRAFIJAMA: OVO JE NEŠTO NAJG0RE ŠTO MOŽE DA SE DESI JEDNOJ ŽENI (FOTO) – Otprilike Novo
Portal October 5, 2022

U nastavku današnjeg članka dotaknut ćemo se poznate folk pjevačice koja je već dugi niz godina na našoj javnoj estradi.

Dakle, vjerujemo da ste već mogli pogoditi da je riječ o Svetlani Ccei Ražnatović, koja od trenutka kada se pojavila na javnoj sceni važi za jednu od najljepših dama, a svoju liniju godinama uspješno održava savršenom. doznajemo da joj je zdravstveno stanje bilo ozbiljno ugroženo pa je Ceca sebi dopustila malo predaha i nabacila koji kilogram viška.

Čak je nekoliko puta pričala o tome, a okidač u svemu bili su hormoni. –

Izgledalo je kao da sam se jako udebljao. Kad sam riješio taj zdravstveni problem, tijelo mi se vratilo i svi su mi govorili da sam prepolovljen.

Imam neravnotežu ženskih hormona, ništa strašno. Moje tijelo je signaliziralo da nešto nije u redu. Kada sam primijetio simptome, odmah sam se obratio liječniku.

OVDJE

Sve sam regulirala i nisam više oticala. Taj otok je bio moj najveći problem – rekla je tada Ceca, koja je uz savjete liječnika i adekvatnu terapiju vratila zdravlje i liniju.

Tako je astrolog koji se nedavno promijenio, a riječ je o Dušanu Veličkoviću, napomenuo da suzbijanje emocije su najveći problem., te upozorila da obrati pozornost na štitnu žlijezdu, kao i na bubrege jer su to organi na koje djeluje strah.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*