OPAL*O JE POLA ESTRADE! OVE NAŠE LEPOTICE JE HIPNOTISAO ĆAZIM OSMANI: DRŽAĆETE SE ZA GLAVU KADA VIDITE LISTU! ŠOK! – Otprilike Novo
Portal October 5, 2022

U nastavku današnjeg teksta dotaknut ćemo se naše javne scene, na kojoj ima mnogo ličnosti, koje se slučajno ili namjerno predstavljaju kao macho likovi, dok s druge strane oni koji su istinski macho likovi o svemu šute.

Naime, imamo mnogo pjevača iz naše estrade koji dijele ime Felix, odnosno Ćamil Osmani, koji je slomio srca mnogih djevojaka i žena, odnosno nisu mogle a da ne podlegnu njegovom šarmu, a ako tome dodamo tom njegovom debelom novčaniku, onda ti Sve jasno.

Kao što je poznato, Jeleena Vučković bila je prva poznata devojka s kojom je bio, au to vreme se vodio pravi rat između nje i njene majke Goce Božinovske, koja je smatrala da bi on mogao da joj bude otac. I 2018. godine povela se polemika oko Nattaše Bekvalac i njega, kada su svakodnevno padale fotografije s hrvatske jahte.

Nataša se kasnije u jednom od intervjua pohvalila kako ju je Felix obasipao dragim kamenjem i zlatom, a roditelji su bili i jako ljuti na nju jer se spetljala s Albancem.

A osim svih, na “listi za odbijanje” našla se i Ana Nikolić, zajedno su bile oko dva mjeseca, sve dok joj Manda POpović, koja je u to vrijeme bila Ćamilova službena djevojka, nije slomila nos.

Nije mu nedostajala ni Sanja Maletić, s njom je bio i dok je bila u braku, a njezin je suprug za njih doznao na internetu preko dopisivanja koja su isplivala u javnost.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*