DARKO LAZIĆ BIO SA 12 DEVOJAKA PA RAŠTIM0VAO KUK: SKORO SAM SE RASPAO! Ispričao SKANDALOZNU ISPOVEST, da li je ovo NORMALNO? – Otprilike Novo
Portal October 7, 2022

Pjevač Darko Lazić (30) već neko vrijeme uživa u vezi sa svojom novom djevojkom Katarinom, a sada je otkrio da je u Cirihu orgijao sa 12 žena.

Pjevač se na ovaj korak odlučio kada je bio s prijateljima, pa su otišli u bordel i birali djevojke s kojima će se zabavljati, a nakon akcije koja je trajala cijelu noć, folker je imao problema s kukom koji je operisao. nakon teške saobraćajne nesreće Lazić tvrdi da je spavao s najljepšim ženama iz bordela, te da se i danas rado sjeća tog perioda.

– Kad sam prošle godine bio u Zürichu zbog posla, ispunio sam jednu svoju želju, što bi se reklo, za opuštanjem.

Noću sam radio, danju spavao, pa smo uzeli nekoliko slobodnih dana za zabavu i obilazak grada. Sa mnom je bilo nekoliko prijatelja, dogovorili smo se da odemo u bo… i zabavimo se za sav novac. Te sam se noći seksao s 12 djevojaka. Kad sam ušao, nisam znao gdje da gledam!

Pored mene leži crnka, brineta, crvenokosa, plavuša. Sve što sam mogao zamisliti! Čovjek ne zna gdje će prije! To je bila moja velika želja.

Prijatelje nisam vidio cijelu noć, svi su bili u svojim sobama. Tek ujutro smo se svi našli i otišli u hotel u kojem smo bili smješteni – kaže na početku Darko.

Kako je rekao, Lazić je nakon koje je trajalo cijelu noć imao problema s kukom koji je operisao nakon što je jedva izvukao živu glavu u nesreći koju je doživio prije nekoliko godina, a dosadilo mu je i nasilništvo.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*