KO BI REKAO DA JE MOGAO DA PREVARI OVAKVU ŽENU: Za slavnom glumicom muškarci REŽU VENE, a muž joj IZA LEĐA napravio DETE drugoj! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal October 7, 2022

Glumica Salma Hayek poznata je po svojim raskošnim atributima koje s vremena na vrijeme voli istaknuti. U takvoj se maniri sada pojavila na reviji tjedna mode u Parizu.

Naime, pojavila se u dekoltiranoj haljini, koja je istaknula njezine bujne grud11, a društvo joj je pravio suprug Francois-Henri Pinault (60) koji je nije puštao.

Pinault je vlasnik tvrtke Kering koja u svom vlasništvu ima luksuznih brendova poput Guccija, Alexandera McQueena, Balenciage i Saint Laurenta, a njegovo se bogatstvo procjenjuje na oko 54 milijarde dolara.

Par se stoga često može vidjeti na modnim događanjima, a Pino suprugu prati i na filmskim festivalima.

Salma se s François-Henrijem Pinaultom počela viđati 2006. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji djevojčice Valentine Palome.Ubrzo nakon toga potvrdili su zaruke i vjenčali se 2009. godine na romantičnoj ceremoniji u Parizu, a slavlje je također bilo održan u Veneciji..

Njihovu veliku ljubav nije uzdrmala ni tužba koju je 2011. protiv Françoisa podigla manekenka Linda Evangelista, tvrdeći da ne želi priznati sina kojeg je s njom navodno dobio 2006. tijekom višemjesečne afere.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*