DA MOŽE JOVANA JEREMIĆ BI SPALILA OVE FOTOGRAFIJE: Bez ikakvih KOREKCIJA frapirala NACIJU (FOTO) – Otprilike Novo
Portal October 8, 2022

Jovana Jeremić sada je ponovo u centru pažnje, ali zbog izgledaNedavno su na mrežama osvanule fotografije Jovane Jeremić iz emisije u kojoj je gostovala prije desetak godina kada je imala tamnu kosu i znatno tanje usne. U današnjem izdanju Jutarnjeg programa, obučenog u svilenu haljinu i visoke potpetice, voditeljka je osim novih Adaktar obrva pokazala i punije usne.

Jovana je jednom prilikom gostovala na Pravnom fakultetu, koji je završila, gdje je pričala o prostututkama, starletama i poštenju, a evo kako je tada izgledala.

Može se primijetiti da se od tada Jovana Jeremić dosta promijenila, a mnogi komentarišu da izgleda bolje nego ikada.

Inače, Jovana tvrdi da nikada ništa nije radila na sebi, osim usana.

– Nisam radila ni jednu operaciju. Ja kad budem planirala da radim , ja ću to snimati, a to će se dogoditi u sljedećem djelu godine – rekla je Jovana, a onda je otkrila i šta želi promijeniti na sebi-

Planiram da mastim dopunu grud11, jer su mi se poslije dojenja dosta urušile. Ja sam imala fantastične grud11, i općenito sam protiv silikona, a to što budem radila poseban je vid kampanje vezan za moj imidž. Nikakvi silik0n1, samo prirodno.

– Nisam radila plastične operacije, samo sam prirodno tako starila. Sve je moje, čak i nos, ja imam jako lep rimski nos – otkrila je ona, pa dodala:

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*