Dostavljač uhv*tio ženu OTP0ZADI u zgradi, razlog će vas š0kirati: Kad je naišao MUŽ, nastao HA0S! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal October 8, 2022

Kako su društvene mreže jednostavno eksplodirale, danas putem mobitela u svakom trenutku možemo vidjeti što se događa na drugom kraju svijeta. Naime, danas ljudi snimaju sve i svašta, objavljuju na svojim profilima, a ono što ljudima lajkaju u trenu postaje viralna stvar.

No, imamo i drugu mogućnost, a to je videonadzor, tako da gdje god danas dođemo imamo video kamere koje nas snimaju s neke zgrade, semafora ili trgovačkog centra. Tako da i ako želite nešto napraviti, bit će jako teško da to ostane nezamijećeno i nezabilježeno. U većini zemalja, u malo boljim zgradama, na ulazima imate video kamere, a sljedeća priča stiže nam iz Azije, gdje je u jednom od ulaza snimljena neobična scena.

Naime, sve se dogodilo u Kazahstanu gdje je ljubomorni suprug svoju nemoćnu suprugu počeo udarati u ulazu, a u tom trenutku naišao je dostavljač pizze koji je naravno stao u obranu nemoćne supruge. Naime, suprug je počeo daviti nesretnu ženu, a kada je između njih stao dostavljač, tada je i on, ni kriv ni dužan, počeo trpjeti bijes ljubomornog čovjeka. Na kraju je intervenirala hitna pomoć, ali i policija, a na snimci na kojoj daje intervju vide se modrice i modrice po njegovom tijelu i licu. Ljubomora je vrlo opasna stvar, koja ponekad može završiti i kobnim posljedicama.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*