OVO JE SNAJKA MILA ĐUKANOVIĆA: Protrljaćete OČI kada vidite kako FATALNA PLAVUŠA izgleda (FOTO) – Otprilike Novo
Portal October 9, 2022

Milena i Blažo 2020. godine dobili su prvo dijete, sina Milu, kojeg je krstio ekumenski patrijarh Bartolomej Blažo Đukanović, sin predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, za nekoliko dana dobio je drugo dijete, drugog nasljednika prije.

Blažo je po drugi put postao otac, a njegov prvi sin rođen je u novembru 2020. godine i nosi ime i prezime djeda Mila Đukanovića.

Milena Đukanović, supruga Blaže Đukanovića, rijetko se pojavljuje u javnosti. Rođena je u Podgorici, a otac joj je radio u tamošnjoj Poreskoj upravi.

Milena Popović, sada Đukanović, udala se za Blaža 2019. godine, a vjenčanje je organizovano u Miločerskom parku, na Svetom Stefanu, na istom mjestu gdje je i Novak Novak. vjenčali su se 2014. i Jelena Đoković.

O Mileni se vrlo malo zna, ali javnosti su dostupne informacije da je završila podgoričku gimnaziju, te da Blažu poznaje dugo, ali da nisu bili u vezi nekoliko godina, jer Prvo se nagađalo. Vjerojatno se poznaju dugo, kao i svaka mala sredina, ali mislim da su u vezi tek nešto više od godinu dana i da je presudnu ulogu odigrala njezina sestra Milica,” rekao je izvor Srpskog telegrafa iz Podgorice, uoči vjenčanja Blaže i Milene 2019. godine.

Vjenčanje sina jedinca Mila Đukanovića bilo je raskošno i o njemu se i danas priča.

U popularnom hotelu sve je vrvjelo od luksuza, kako i priliči. Za vrhunsku hranu zaslužni su poznati kuhari.

Gosti su uživali u njeguškom pršutu, brojnim vrstama sireva, plodovima mora, kavijaru, raznim vrstama mesa kojima ni najizbirljiviji gurmani nisu mogli zamjeriti.

Milena je nosila haljinu poznate dizajnerice vjenčanica Vere Wang koja je koštala čak 7000 eura, a Blažo je također nosio skupocjeno odijelo, a kum mu je bio prijatelj iz djetinjstva.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*