SRBI SU JE PAMTILI KAO NAJLEPŠU PRELJUBNICU, A SADA JE UHVAĆENA RAŠČUPANA I PRLJAVA: Prizor je mnoge ŠOKIRAO! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal October 9, 2022

Zbog te uloge probila se na jugoslavensku scenu kao jedna od najpoželjnijih žena Sanja Vejnović (61) sa samo 20 godina osvojila je tadašnju jugoslavensku publiku ulogom Anđe u poznatom film “Banović Strahinja”.

Iako vrlo mlada, Snaja je u tom trenutku maestralno odglumila ulogu lijepe Anđe, koja je preljubom izdala svog muža Strahinju Bana.

Tada je sve očarala ulogom Čehinje Ruženjke Hrabalove u kultnom filmu “Varljivo ljeto ’68.”, na jugoslavenskoj estradi kao jedna od najpoželjnijih žena, a prije nekoliko godina uvrštena je u najuži izbor najpoželjnijih. prekrasne svjetske glumice starije od 40 na IMDb filmskoj stranici.

OVDJE

Sanja Vejnović svojedobno je objavila fotografiju s raščupanom kosom i pogledom na kakav nismo navikli kod nje uz objašnjenje što se dogodilo.

– Jedna od mojih najzabavnijih i najdražih uloga – Milica Mamić!

Ni eksplozija joj ne može ništa! Kud ploko da ploko – pojasnila je uz fotografiju. Na njoj je lice prekriveno scenskom šminkom, a kosa joj je razbarušena pa je ovaj prizor mnoge šokirao.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*