BEOGRAĐANKA NINA SE UDALA ZA EGIPĆANINA MUHAMEDA: Bio mi je antipatičan, a onda se desilo OVO! Sad ga svi zovu Žika (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal October 10, 2022

Današnja tema u ovom članka je takva da ćemo govorit o jednoj vrlo zanimljivoj temi, koja se tiče zanimljivog para. Riječ je ovdje o izvjesnoj ženi po imenu Nina Pantić, koja ima 27 godina, udala se za Egipćanina Muhameda i danas sretno žive zajedno u Beogradu. Našoj redakciji se javila Nina koja je ispričala svoju neobičnu priču, a prešutjela je kako je upoznala i zavoljela Muhameda. Tako je otišla volontirati u Egipat, a onda je na tržnici slučajno srela Muhameda koji je u prvi mah bio antipatičan, a nije ni slutila da će se roditi ljubav.

Prije pet godina smo se upoznali, kada sam otišla u Egipat volontirati preko organizacije Aiesec i doslovno smo se slučajno vidjeli na tržnici. Par riječi smo tu otprilike razmijenili nas dvoje, a nakon toga smo se još jednom sreli i čak smo se i zamjerili – kaže Nina. – Ja sam mislio da je on malo drzak, a on da sam ja površna i preglasna. Nakon toga slučajno smo se počeli dopisivati ​​preko Instagrama, promijenili prvobitno mišljenje i postali (online) prijatelji.

Tako se Nina nakon završetka volontiranja vratila u Beograd, a onda sasvim slučajno ponovo otišla u Egipat: „U jednom trenutku, a to je bilo 2020. godine, dobila sam priliku da živim u Egiptu bez vezivanja za njega i tada smo zbližili i odlučili biti zajedno. Tako smo prvo bili zajedno u Egiptu, a onda je on u avgustu prošle godine došao u Srbiju i od tada smo tu – priča nam Nina.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*