GODINAMA SE NISAM DEPILIRALA, NITI STAVILA DEZODORANS:RUTAVIJA OD SVIH MUŠKARACA! Govore joj da će UMRETI SAMA, a ona MLATI PARE! Batalila i fakultet! (FOTO) – Otprilike Novo
Portal October 10, 2022

Cheri D Mistress je 20-godišnja “dlakava seksualna radnica” i model iz SAD-a, koja se ne brije i ne koristi dezodorans. Ona zarađuje toliko novca na internetu da je napustila posao barmena u kafiću i odustala od fakulteta.

Iako Cheri kaže da njezini obožavatelji vole sadržaj koji objavljuje, to ne znači da se ne suočava s kritikama.

Svaki dan dobiva tisuće komentara mržnje na internetu jer se ne brije – svaki dan dobivam svakakve ružne komentare na društvenim mrežama – rekla je za Daily Star.

– Mogu varirati od “Obrij tog kurca”, “Odvratno”, “Mora da je muško”, “Treba ti britva”, kao i zloglasni komentar “Umrijet ćeš sam” – rekla je. naveo neke od ružnih komentara i poruka koje dobiva.

– Na internetu nema “kočnice pristojnosti” u komunikaciji, pogotovo ako ste žena koja se protivi zapadnim standardima ljepote – rekla je.

Da ste prije nekoliko godina pitali Cheri kako na nju utječu negativni odgovori, rekla bi da čine je iznimno tužnom i frustriranom. Srećom, postigla je dosta uspjeha jer se nije htjela brijati pa ne dopušta komentarima pojedinaca da je utječu.

OVDJE

Ali ona i dalje postavlja pitanje zašto su ljudi toliko uvrijeđeni nečim što prirodno raste većini ljudi.

OVDJE

– Gotovo svima rastu dlake i nitko se ne bi trebao osjećati kao da se treba obrijati samo da bi odgovarao društvenom standardu. Svatko bi trebao moći raditi što god želi sa svojim tijelom – rekla je.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*