ZVEZDE FILMOVA ZA ODRASLE OTKRILE DA LI GLUME VRHUNAC NA SNIMANJU: Ovo pravilo MORA da se poštuje, a NIKAD ne biste provalili! – Otprilike Novo
Portal October 11, 2022

Mnoge zanima kako stvari stoje iza kulisa kada je u pitanju pO. Zvijezde filmova za odrasle nekoliko su puta progovorile o svom poslu – kako izgleda jedan dan na setu, ali i koje su to najteže i najčudnije scene. Kada je 2015. u Cannesu prikazan kontroverzni dokumentarac o radu mladih djevojaka u amaterskoj po… industriji, mnoge su glumice otkrile istinu o orga….

Kako je oduvijek vladalo mišljenje da je por  usmjerena na ispunjavanje muških fantazija, a da žene u njoj ne nalaze zadovoljstvo, otkrili su kolače po kojima možete primijetiti jesu li doista doživjeli vrhunac ili ne. Na pitanje glume li or..m, glumice su odgovorile ovako:

“Osobno se trudim da svaki or–am bude stvaran, želim da doživljaj bude stvaran za gledatelje.

Ako ništa drugo, barem se trudim da izgleda stvarno. Najlakši način da prepoznam jesam li doživio vrhunac ili ne je crvenilo . Ženama krv navire u lice i područje prsa .

Cirkulacija se ne može lažirati,” rekla je Jenna J. Ross. “Najčešće je to potpuni čin. Pod pritiskom ste, okruženi svjetlima, kamerama, ljudima koji vas gledaju , razmišljajući o tome kako izgledate…

OVDJE

Ako kojim slučajem doživite or… vjerujte da to iznenađuje čak i nas glumice”, otkrila je Brooklyn Chase.

“Za mene, da bih doživio org..m, mora postojati neka vrsta opuštenosti koja proizlazi iz emocionalne povezanosti. S je dobar, s je zabavan, ali što sam starija i imam više iskustva u ovoj industriji, to više a više glumim”, objasnila je Kitty. Striker.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*