NEVJEROJATNA JE / Najzgodnija odbojkašica svijeta otvorila profil s g01Iim slikama: ‘Nekim mojim suigračicama je krivo zbog tog što sam napravila’ – Otprilike Novo
Portal October 12, 2022

Zvanično najljepša odbojkašica svijeta Key Alves otkrila je da joj sport nije jedini izvor prihoda.

Alves se prije nekoliko mjeseci našla u centru pažnje, nakon što je otkriveno da od fotografija na Instagramu zarađuje 50 puta više i OnlyFans nego iz same odbojke. komentirala je svoj odnos sa saigračicama:

OVDJE

„Moj tim me podržava, iako nisu svi saigrači jako sretni zbog toga, ali neki od njih su pokazali svoje pravo lice i barem znam ko mi je prijatelj.

Očigledno nekima nije u redu što ja zarađujem mnogo više od njih.Međutim u klubu znaju da ne radim ništa što šteti ugledu kluba i našeg tima.Rekao sam im kakva je to platforma i mnogi ljudi su imali pogrešna mišljenja o OnlyFans-u”, kaže Alves i nastavlja. “To je lijep posao, umjetnost.

OVDJE

To su samo fotografije i ništa više. U slobodno vrijeme radim kao model i to mi nije problem jer je zarada stvarno super.

Sviđalo se to nekome ili ne, tu zarađujem najviše novca.Smatram sebe sportistom, manekenkom, influencerom, poslovnom ženom i preduzetnicom. icom.

Stvari van terena su počele da mi se popravljaju, počeo sam da privlačim pažnju. Sport mi je svakako pomogao da postanem poznat na internetu.”

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*