VODILA SAM LJUBAV 365 DANA BEZ PREKIDA, I DALJE OSEĆAM POSLEDICE: Ispovest spisateljice kojoj je OVA ODLUKA preokrenula život! (VIDEO) – Otprilike Novo
Portal October 12, 2022

Nakon što sam se jednog dana pogledala u ogledalo, nešto se u meni prelomilo, započela je svoju priču Brittany Gibbons, britanska spisateljica i majka troje djece.

Kako kaže, tada je odlučila voditi ljubav svaki dan, 365 dana za redom, i u tome je uspjela.

Brittany je opisala svoje iskustvo i otkrila što ju je natjeralo na to. Bilo je to prije nekoliko godina, ali ona i danas osjeća pozitivne učinke.Ubrzo nakon trećeg poroda izašla sam iz kade i pogledala se u ogledalo. Pomislio sam: “Što moja mama radi u kupaonici?”. Od tog trenutka više nisam htjela biti gola. Ugasila sam svjetla za vrijeme s.., pokrila sam trbuh i prsa odjećom11 i čekala da suprug izađe iz sobe kako bih se presvukla.

Godine su prolazile, a to što nisam htjela pokazati svoje golo tijelo počelo me brinuti.

OVDJE

Pitala sam se sjeća li se moj muž kako sam izgledala gola. Onda mi je palo na pamet da imamo s..s svaku noć, i tako 365 dana. Na ovu ideju sam došao nakon razgovora s prijateljicom koja je radila istu stvar, svake večeri.

Isprva mi je ideja o s.. svake večeri zvučala odbojno, ali i pomalo intrigantno jer bi me natjerala da gledam svoju golu tijelo svaki dan. Pomislio sam: “Prekrivač će se u jednom trenutku pomaknuti, a svjetla će ostati upaljena.” Iako sam samo želio leći na krevet, nešto prezalogajiti i gledati TV.

Mjeseci su prolazili i ja sam se tome počeo veseliti. Imali smo seks čak i kad sam imala menstruaciju. S..je postalo više od s.a, probudili su se neki osjećaji. Postali smo romantičniji, više smo se dodirivali i svako jutro smo se strastveno ljubili prije odlaska na posao. Naš odnos postaje sve jači i bolji.

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*